Ulogujte se

Pretplata

Cene pretplate za servise za obračun kamata (sa uključenim PDV-om):

  • Pretplata u trajanju od 6 meseci: 6.480,00 din.
  • Pretplata u trajanju od 12 meseci: 9.840,00 din.

Uplatom pretplate stiče se pravo korišćenja servisa za obračun kamata na www.kamata.rs, a pojedini servisi iz rubrike “Pomoć u radu” su besplatni za sve posetioce sajta.

Sve informacije/pomoć vezane za Korisnički nalog, možete dobiti na tel. 011/30 35 435


Besplatan pristup za pretplatnike na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a, kao i za korisnike programa “Ekspert”:

Pretplatnici na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a (“Informator” i “PDV”), imaju besplatno pravo pristupa svim servisima na www.kamata.rs. Pretplatnici na časopise koji imaju kreiran nalog na sajtu www.cekos.rs, korisničko ime i lozinku koriste i za pristup sajtu www.kamata.rs, a pretplatnici na časopise koji nemaju kreiran nalog, potrebno je da isti kreiraju na sajtu www.cekos.rs i da se obrate službi pretplate (tel. 011/30 35 435) kako bi im se omogućilo korišćenje servisa na www.kamata.rs.

Korisnici digitalne baze propisa, službenih mišljenja, sudske prakse, modela akata i obrazaca “Ekspert” imaju pravo pristupa svim servisima na www.kamata.rs, a pristupaju sa  korisničkim imenom i lozinkom koje koriste za pristup “Ekspert”-u.

Pristup za ostale korisnike (koji nisu pretplatnici na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a i programa “Ekspert”):

Da biste koristili servise na www.kamata.rs neophodno je da imate korisničko ime i lozinku i odgovarajuću vrstu pretplate, pogledajte: Kreiranje korisničkog naloga i korišćenje servisa za obračun kamata.

Kreiranje naloga i pretplatu na servise za obračun kamata možete izvršiti na sajtu:

www.cekos.rs


Obračuni kamata na sajtu www.kamata.rs su informativnog karaktera i autor ne snosi odgovornost za njihovu upotrebu i korišćenje.