Pretplata

Cene pretplate za servise za obračun kamata (sa uključenim PDV-om):

  • Pretplata u trajanju od 6 meseci: 12.240,00 din.
  • Pretplata u trajanju od 12 meseci: 17.424,00 din.

Uplatom pretplate stiče se pravo korišćenja servisa za obračun kamata na www.kamata.rs, a pojedini servisi iz rubrike “Ostali obračuni” su besplatni za sve posetioce sajta.

NAPOMENA: Jedna pretplata (korisnički nalog) za obračune kamata obezbeđuje pristup za jednog korisnika. Ukoliko se jedan korisnički nalog koristi istovremeno od strane više lica, svako logovanje narednog lica onemogućiće korišćenje servisa za obračune kamata prethodno ulogovanog lica.

Ukoliko postoji potreba za istovremenim korišćenjem obračuna kamata od strane više lica, neophodna je kupovina odgovarajućeg broja pretplata.

Sve informacije/pomoć vezane za Korisnički nalog, možete dobiti na tel. 011/30 35 435


Besplatan pristup za pretplatnike na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a, kao i za korisnike programa “Ekspert”:

Pretplatnici na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a (“Informator” i “PDV”), imaju besplatno pravo pristupa svim servisima na www.kamata.rs. Pretplatnici na časopise koji imaju kreiran nalog na sajtu www.cekos.rs, korisničko ime i lozinku koriste i za pristup sajtu www.kamata.rs, a pretplatnici na časopise koji nemaju kreiran nalog, potrebno je da isti kreiraju na sajtu www.cekos.rs i da se obrate službi pretplate (tel. 011/30 35 435) kako bi im se omogućilo korišćenje servisa na www.kamata.rs.

Korisnici digitalne baze propisa, službenih mišljenja, sudske prakse, modela akata i obrazaca “Ekspert” imaju pravo pristupa svim servisima na www.kamata.rs, a pristupaju sa  korisničkim imenom i lozinkom koje koriste za pristup “Ekspert”-u.

Pristup za ostale korisnike (koji nisu pretplatnici na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a i programa “Ekspert”):

Da biste koristili servise na www.kamata.rs neophodno je da imate korisničko ime i lozinku i odgovarajuću vrstu pretplate, pogledajte: Kreiranje korisničkog naloga i korišćenje servisa za obračun kamata.

Pretplatu na servise za obračun kamata možete izvršiti na sajtu:

www.cekos.rs


Obračuni kamata na sajtu www.kamata.rs su informativnog karaktera i autor ne snosi odgovornost za njihovu upotrebu i korišćenje.